Prezentacja firmy
1
2
3
Produkt: 2 / 2
poprzednie
|
Schładzarko-zamrażarka szokowa 20xGN1/1 / EN 60x40 Wjezdna
wykonana wewnątrz i z zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 304. Izolacja pianowana PUR pod wysokim ciśnieniem wolna od halonów FCKW. Zaokrąglone krawędzie wewnątrz urządzenia. Z odpływem kondensatu. Izolowane dno z rampą podjazdową. Zainstalowany w bocznej ściance wentylator, otwierana przesłona wentylatora. Prosty w obsłudze panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym i sondą temperatury schładzanych produktów. Możliwość zapamiętywania programów oraz funkcja rozmrażania. Pojemność przystosowana do wózków wjezdnych na 20xGN 1/1 lub 20x EN 400x600. Głębokość pojemników do 65mm. Komora szokowa dostarczana jest bez wózka wjezdnego, w elementach do montażu. Agregat dostarczany jest oddzielnie. Szczegółowe wytyczne montażowo-instalacyjne umieszczone są w katalogu firmy Rilling.
Zapytaj o produkt
 

Wymiar zewnętrzny: 1190x1332x2490 mm (LxWxH)
Wymiar wewnętrzny: 580x815x2000 mm (LxWxH)
Czynnik chłodniczy: R452a
Zasilanie - Moc: 400V / 4,9kW
Wydajność schładzania: 110kg (+90°C/+3°C) w 90 min.
Wydajność zamrażania: 95kg (+90°C/-18°C) w 240 min.
Wydajność chłodnicza: 12740W temp. odpar. -10°C
przy temp. otoczenia +40°C
5060W temp. odpar. -30°C
przy temp. otoczenia +40°C
Waga netto: 404+240 kg
Akcesoria: Ogrzewana sonda temperatury
Nr artykułuCena PLN
Z własnym chłodzeniemASK FMSE2 011C123900.00

Zawiasy z lewej str.
A701 106
1524.00
Urządzenie przelotowe
A701 107
10959.00
Oprogramowanie dla piekarni / cukierni
A701 933
1707.00
Wszelkie prawa zastrzezone. 2010 Rilling ® made by Krosno Metal
Realizacja grtStudio | strony internetowe Krosno Odrzańskie | branding
X ZAMKNIJ
Nowe zasady dotyczące cookies: Zgodnie z dyrektywą unijną oraz obowiązującym polskim prawem informujemy o wykorzystywaniu w serwisie internetowym http://www.rilling.pl/ plików cookies ( ciasteczek ). Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie i przetwarzanie plików cookies kliknij Zamknij. Jeżeli nie wyrażasz zgody możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki tak aby nie zapamiętywała plików cookies oraz przejść do Naszej Polityki Cookies.
trwa wczytywanie danych, proszę czekać