Prezentacja firmy
1
2
3
4
Produkt: 1 / 2
|
następne
Stół chłodniczy piekarniczy EN4060
2-drzwiowy stół chłodniczy dostosowany do balch piekarniczych EN 600x400mm EN4060, blat z rantem tylnym h=50 mm (typ C), parownik zapianowany w tylnej ścianie, wysokowydajny systemwymuszonego obiegu powietrza, automatyczneodszranianie i odparowanie kondensatu za pomocą gorącego gazu, elektroniczny sterownik, higieniczne wykonanie, gotowy do podłączenia.
Zapytaj o produkt
 
Wysokość korpusu: 650 mm
Czynnik chłodniczy: R290
Pojemność brutto: 370 L
Głębokość: 800 mm
Temperatura: °C 0 / +12
Akcesoria: 10 Par prowadnic
Nr artykułuCena PLN
Z własnym chłodzeniem z blatem z rantem tylnymAKT EK824 660114542.00
Z własnym chłodzeniem z blatem bez rantu tylnegoAKT EK824 660214753.00
Z własnym chłodzeniem bez blatuAKT EK824 660013596.00
Wymiary 1400 x 800 x 850 mm (LxDxH)
Zasilanie elektr. 370W / 230V
Moc chłodnicza 322W temp. odpar. -15°C
temp. otoczenia: +16 / +40°C
Zużycie energii 2,2 kWh / 24 h
Nr artykułuCena PLN
Z centralnym chłodzeniem z blatem z rantem tylnym*AKT ZK824 660113558.00
Z centralnym chłodzeniem z blatem bez rantu tylnego *AKT ZK824 660213769.00
Z centralnym chłodzeniem bez blatu *AKT ZK824 660012601.00
Wymiary 1300 x 800 x 850 mm (LxWxH)
Zasilanie elektr. 80W / 230V
Moc chłodnicza 310W temp. odpar. -15°C

Blat granitowy typ (A) bez rantu tylnego 1400x800x20 mm
A705 009
1815.00
Blacha piekarnicza 400x600mm
A700 081
138.00
4 kółka (2 z hamulcem) Ø 125 mm
A700 061
613.00
Para prowadnic
A700 126
73.00
Wszelkie prawa zastrzezone. 2010 Rilling ® made by Krosno Metal
Realizacja grtStudio | strony internetowe Krosno Odrzańskie | branding
X ZAMKNIJ
Nowe zasady dotyczące cookies: Zgodnie z dyrektywą unijną oraz obowiązującym polskim prawem informujemy o wykorzystywaniu w serwisie internetowym http://www.rilling.pl/ plików cookies ( ciasteczek ). Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie i przetwarzanie plików cookies kliknij Zamknij. Jeżeli nie wyrażasz zgody możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki tak aby nie zapamiętywała plików cookies oraz przejść do Naszej Polityki Cookies.
trwa wczytywanie danych, proszę czekać